Luxury lofts & event space

Over Bonhommes

Bonhommes wil het gevoel overbrengen van onbezorgdheid in de rustige, stille en natuurlijke omgeving van Meigem. En durft daarin ook te refereren naar de Latemse School, quasi net om de hoek. Ook met zijn naam verwijst Bonhommes naar Rechts van de kerk, onze andere zaak aan de overkant. Wat we daarmee bedoelen is leuk om een keertje op te zoeken in de geschiedenisboeken …

Het logo van Bonhommes symboliseert een gelukkige, genietende man, die op zijn rug liggend de tijd neemt om rond te kijken en na te denken over het leven. Het strootje in de mond en het goudgeel verwijzen naar de pastoraal vervlogen tijden van weleer die doen verlangen.

Simpelweg omdat dat is wat we met Bonhommes willen brengen: een luxueuze evenementenruimte en  lofts die je kan huren voor je privé-feestjes, bedrijfsvergaderingen, presentaties of vernissages. Een plek waar alles in totale rust en kalmte verloopt, dankzij een onberispelijke organisatie.

Kunstkenners en -liefhebbers zullen vermoedelijk meteen zien dat in het logo een knipoog naar Constant Permeke niet ver weg is.
 

The perfect night's sleep

Luxury Loft overnachting

Geheel in lijn met de rustgevende en luxueuze sfeer van Bonhommes, kan je onze prachtig afgewerkte lofts ook reserveren voor een verblijf van twee of meer nachten. Geniet van onze rustige omgeving op slechts 20 minuten rijden van Gent, een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de Leiestreek.  

Kom tot rust in het exclusieve verblijf van Bonhommes en voeg een ontbijt met verse streekproducten aan jouw overnachting toe. Geniet van alle faciliteiten die de Bonhommes lofts te bieden hebben en ontbijt op eigen tempo in de loft of op onze patio. 

 

 

Visit Bonhommes to live, eat and have a drink

Not staying with us?

Hoewel onze lofts op zich echte oases van rust en luxe zijn, bieden ook de andere ruimtes, die u kan huren voor het inrichten van een event naar keuze, u alles waarnaar u maar kan verlangen. 

Met een gans team werd er tot in de kleinste details nagedacht en gewaakt over de kwalitatieve aankleding en evenwichtige invulling van het geheel.
U bent bij Bonhommes aan het juiste adres voor een zorgeloze totaalervaring.

Contact