Eat at Bonhommes

Catering

Bonhommes trekt de lijn van verfijning en klasse verder in haar samenwerking met enkele vaste en gerenommeerde cateraars. Dat laat toe dat de gast zelf bepaalt voor welke cateringformules en budget hij of zij kiest, en dat uit een aanbod van onze vaste partners.

Onze ervaren cateraars kennen Bonhommes, de locatie en de faciliteiten en zullen mee voor een rimpelloos event instaan.

Lieven Passchyn Catering

Deze cateraar uit het West-Vlaamse Gistel biedt een uitgebreid gamma originele en vernieuwende formules aan binnen de creatieve keuken, vol met innovatieve kooktechnieken. Lieven Passchyn Catering verzorgt allerlei evenementen tot in de puntjes, van A tot Z.

Na nauw en duidelijk overleg met de klant creëert hij een, volledig aan jouw wensen aangepaste onvergetelijke receptie of feest met daar bijhorend wow-effect en een onvergetelijke gebeurtenis voor jouw gasten.

Bart Biebauw Catering

Bart Biebauw uit Hertsberge zorgt voor een persoonlijke aanpak binnen de catering voor Bonhommes en jouw evenement.

Hij geeft sinds 2006 de klassieke kwaliteitsvolle Franse keuken een eigentijdse toets, met veel aandacht voor verse en eerlijke producten. Bereid op een lekkere en creatieve manier, op maat van de persoonlijke wensen van de klant en met respect voor het product en het seizoen. Volledig aangepast aan de vraag van de klant verzorgt deze cateraar jouw volledig event.

Thai at Home

Voor Thai at Home, uit het nabijgelegen schilderachtige Sint-Martens-Latem, begon hun liefde voor de thaise keuken na enkele maanden rondreizen in Thailand. De specifieke producten en gerechten spraken enorm tot hun verbeelding.

Thai at Home wil vooral een sfeervolle en lekkere ervaring bezorgen door de gerechten op een heel erg smaakvolle, kwalitatieve en comfortabele manier te brengen. Met respect voor de authentieke Thaise keuken, maar toch ook vernieuwend. Een leuk idee voor een diner, lunch, receptie of walking dinner

't Raadsel

Restaurant en cateraar ’t Raadsel uit Kruisem brengt een eerlijke en verfijnde Belgisch-Franse keuken met verse ingrediënten en veel respect voor het product. Gekende klassiekers, met een moderne toets maar ook vernieuwende combinaties.

’t Raadsel maakt graag een voorstel aangepast aan de wensen en het budget van de klant. Met al een 20-tal jaar ervaring binnen de sector bieden zij, met liefde voor het vak, voor elk wat wils.

Visit Bonhommes to live, eat and have a drink

Staying with us?

Geheel in lijn met de rustgevende en luxueuze sfeer van Bonhommes, kan je onze prachtig afgewerkte lofts ook reserveren voor een verblijf van twee of meer nachten. Geniet van onze rustige omgeving op slechts 20 minuten rijden van Gent, een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de Leiestreek.  

Visit Bonhommes to live, eat and have a drink

Not staying with us?

Hoewel onze lofts op zich echte oases van rust en luxe zijn, bieden ook de andere ruimtes, die u kan huren voor het inrichten van een event naar keuze, u alles waarnaar u maar kan verlangen. 

Met een gans team werd er tot in de kleinste details nagedacht en gewaakt over de kwalitatieve aankleding en evenwichtige invulling van het geheel.
U bent bij Bonhommes aan het juiste adres voor een zorgeloze totaalervaring.

Contact