imagine we-time / me-time

Verhuur voor uw Events

Verhuur voor privé-event

Natuurlijk kan je de luxueuze Bonhommes evenementenruimtes en lofts ook afhuren voor jouw privéfeestjes. 
Waarom geen etentje in één van onze lofts organiseren en kiezen voor een van onze talrijke formules in samenwerking met onze vaste cateraars en koks.

De exclusiviteit van Bonhommes laat toe dat wij alles volledig naar wens en tot in de puntjes voor jou kunnen organiseren. 
Show-cooking in onze loft, een walking diner, een cocktail in onze overdekte patio, een intiem diner … Bonhommes helpt op een professionele manier om jouw wensen te vervullen.
En als gastheer kan je jouw event zelfs combineren met een overnachting in onze luxury loft. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer info.

 

Verhuur voor bedrijven

Wanneer je op zoek bent naar een rustige en mooie locatie voor het organiseren van jouw bedrijfsevenement, is Bonhommes de juiste partner.

Wenst je je personeel in de watten te leggen met een lunch of een diner, jouw beste klanten uit te nodigen voor een receptie op onze patio of een workshop of bedrijfsvergadering te organiseren in één van onze luxe lofts? Bonhommes is de perfecte partner.

In lijn met jouw bedrijf en jullie voorkeuren helpen wij mee het perfecte event op touw te zetten. Combineer jouw bedrijfsevenement met een van onze culinaire ervaringen en onze samenwerkingen met vaste cateraars voor een diner, brunch, lunch, receptie, cocktail, wijnproeverij, … 

Neem vrijblijvend contact met ons op om samen de verschillende opties te bekijken.

 

Bekijk hier onze agenda

Visit Bonhommes to live, eat and have a drink

Staying with us?

Geheel in lijn met de rustgevende en luxueuze sfeer van Bonhommes, kan je onze prachtig afgewerkte lofts ook reserveren voor een verblijf van twee of meer nachten. Geniet van onze rustige omgeving op slechts 20 minuten rijden van Gent, een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de Leiestreek.  

Contact