Enjoy the surroundings

Omgeving

Gent

De hoofdstad van Oost-Vlaanderen, Gent, wordt wel eens beschouwd als het “best bewaarde geheim van Europa”. Deze stad bruist van geschiedenis en is tegelijkertijd enorm eigentijds. Volgens National Geographic behoort Gent zelfs tot de top drie van de meest authentieke bestemmingen ter wereld!

Breng er zeker een bezoek aan de talrijke musea, ontdek de leuke winkeltjes en gezellige straatjes en pleintjes en ga zeker eens iets drinken of eten in een van de veelvuldige cafés en restaurants die Gent te bieden heeft. Of maak een gezellige wandeling of rondvaart door de stad.

Gent is heel eenvoudig te bereiken en slechts 20 minuutjes rijden van Bonhommes.

Meigem - Deinze - Nevele

Bonhommes bevindt zich in Meigem, een deelgemeente van de stad Deinze. Deze stad is het centrum van de Oost-Vlaamse Leiestreek in het “Land van Nevele” en heeft heel wat toeristische troeven.

De omgeving is heel erg aantrekkelijk voor wandelaars en fietsers en ook het Kasteel Ooidonk, het Museum van Deinze en de Leiestreek en het natuur- en recreatiedomein De Brielmeersen zijn meer dan het bezoeken waard.

Ook op cultureel vlak heeft Deinze altijd wat in aanbod, met tal van culturele en folkloristische evenementen. Om de prachtige Leiestreek te ontdekken, hoef je niet meteen ver weg te gaan.

Ook in Meigem, waar Bonhommes gesitueerd is, kan je bijvoorbeeld ook prachtige wandelingen maken. Dit schilderachtig en authentiek dorpje, vlak naast het Schipdonkkanaal, is een echte oase van rust en toch vlakbij Deinze, Gent, Nevele en Sint-Martens-Latem.

Ook de natuur rondom het dorp geeft een mooi beeld van wat de streek nog verder te bieden heeft.

Sint-Martens-Latem

Op slechts een 10-tal minuten rijden van Bomhommes ligt het “schildersdorp” Sint-Martens-Latem. De prachtige landschappen, aan de vele meanders van de Leie, vonden hun neerslag in tal van impressionistische en expressionistische meesterwerken van de hand van de vermaarde kunstenaars van de Latemse School.

Door de talrijke musea, galerijen en kunstenaarswoningen blijft kunst een van de trekpleisters van dit prachtig dorp met exclusief karakter. Genieten van een van de mooie wandelingen in de gemeente, gecombineerd met een bezoek aan een lekker restaurant of een gezellige bar is een aanrader. Want ook daarvan is er in Sint-Martens-Latem veel keuze. Golfers putten sinds mensenheugenis balletjes op de mooie Royal Latem Golf Club.

Visit Bonhommes to live, eat and have a drink

Staying with us?

Geheel in lijn met de rustgevende en luxueuze sfeer van Bonhommes, kan je onze prachtig afgewerkte lofts ook reserveren voor een verblijf van twee of meer nachten. Geniet van onze rustige omgeving op slechts 20 minuten rijden van Gent, een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de Leiestreek.  

Visit Bonhommes to live, eat and have a drink

Not staying with us?

Hoewel onze lofts op zich echte oases van rust en luxe zijn, bieden ook de andere ruimtes, die u kan huren voor het inrichten van een event naar keuze, u alles waarnaar u maar kan verlangen. 

Met een gans team werd er tot in de kleinste details nagedacht en gewaakt over de kwalitatieve aankleding en evenwichtige invulling van het geheel.
U bent bij Bonhommes aan het juiste adres voor een zorgeloze totaalervaring.

Contact