imagine me-time / we-time

Creative space

Bonhommes is de perfecte partner in het organiseren van jouw vernissage, fotoshoot, workshop, cultureel evenement of productvoorstelling.

Dankzij de prachtige locatie en rustige ligging biedt Bonhommes de mogelijkheid jouw genodigden in een ontspannen en stijlvolle sfeer te ontvangen voor een vernissage, of dergelijke in een intieme sfeer op de patio. Wens je dit te combineren met een van onze cateringformules, kan Bonhommes jou ook hierbij ondersteunen. 

Ook voor een productvoorstelling van jouw bedrijf kan Bonhommes de prefecte partner zijn. Of voor een bedrijfsworkshop in kleinere groep, gecombineerd met de juiste catering en dat alles in een ideale en unieke omgeving.

Maak gebruik van deze mooie locatie en huur Bonhommes een halve dag, een ganse dag of weekend voor jouw fotoshoot en creëer fantastische beelden.

De mogelijkheden en combinaties zijn erg talrijk en heel graag helpen we je hiermee verder. Wil je een keertje komen kijken? Be our guest!

Visit Bonhommes to live, eat and have a drink

Staying with us?

Geheel in lijn met de rustgevende en luxueuze sfeer van Bonhommes, kan je onze prachtig afgewerkte lofts ook reserveren voor een verblijf van twee of meer nachten. Geniet van onze rustige omgeving op slechts 20 minuten rijden van Gent, een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de Leiestreek.  

Contact